Srijeda, 15. svibnja 2024.

POČELA DISTRIBUCIJA Brzi antigenski testovi tijekom dana će biti dostavljeni u sve škole naše županije

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije je sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske zaprimio gotovo 24.000 brzih antigenskih testova.

Iz Službe ureda župana su poručili kako će testovi tijekom današnjeg dana biti distribuirani školama na području Koprivničko-križevačke županije.

Dodali su i kako su procedure za preuzimanje testova i sve ostale okolnosti koje su vezane za testiranje učenika pojašnjene u službenim dopisima Ministarstva znanosti i obrazovanja koji su objavljeni jučer na stranici ministarstva. Dopisi su dostupni i u nastavku.

Upute ravnateljima o primjeni modela ukidanja samoizolacija u osnovnim i srednjim školama uz provođenje redovitog dobrovoljnog samotestiranja učenika uz provođenje redovitog dobrovoljnog samotestiranja učenika

Pitanja i odgovori s virtualnog sastanka ministra i ravnatelja osnovnih i srednjih škola o primjeni modela ukidanja samoizolacija u osnovnim i srednjim školama uz provođenje redovitog dobrovoljnog samotestiranja učenika

Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
zatvori