Četvrtak, 9. svibnja 2024.

Pet osoba ozlijeđeno u jučerašnjem sudaru, uzrok nesreće nepropisno pretjecanje

Pet je osoba ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila na cesti između Kloštra Vojakovačkog i Carevdara.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, nesreću je oko 18:26 skrivila 29-godišnja vozačica osobnog automobila Škoda koprivničkih registarskih oznaka koja se kretala u smjeru Carevdara. Nepropisno je pretjecala skup vozila – teretno vozilo Volvo i priključno vozilo Lemex koprivničkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 42-godišnji vozač.

– Tom prilikom došlo je do udara Škode u osobni automobil VW Passat bjelovarske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 63-godišnji vozač. Nakon sudara došlo je do rotiranja i slijetanja Pasata u putni jarak, dok je Škoda odbačena u teretni automobil Volvo, koji je također sletio van kolnika, a Škoda je udarila u osobni automobil Suzuki zagrebačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 69-godišnji vozač i kretao se iza osobnog automobila Passat – izvijestili su iz policije.

>> ZATVOREN PROMET Sudarila se tri osobna i jedno teretno vozilo, ima ozlijeđenih

U prometnoj nesreći ozlijeđena je vozačica Škode, vozač Passata, dva putnika u Passatu u dobi od 37 i 41 godinu i 70-godišnja putnica u osobnom automobilu Suzuki. Kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Dodajmo da je zbog vršenja očevida od 19 do 23:45 za sav promet bila zatvorena državna cesta broj 41 između Carevdara i Kloštra Vojakovačkog.

zatvori