Subota, 27. travnja 2024.

Kunovčani predstavili pojačanja za proljetni dio sezone i objavili raspored pripremnih utakmica

Nogometaši Bratstva iz Kunovca pripremaju se za proljetni dio Prve županijske nogometne lige.

Na službenoj Facebook stranici objavili su tako raspored pripremnih utakmica, ali i nova pojačanja.

– Dario Katan u mlađim uzrastima igrao je za Kustošiju pa zatim nastavlja u Zagrebu. Jedan od najboljih veznih igrača Prve županijske nogometne lige, također uz veliki nogomet odlično igra i mali nogomet, odnosno futsal. Drugi igrač je Patrik Pasariček, eksplozivno i brzo lijevo krilo koji je započeo nogometni put u Zagorcu iz Krapine te je kasnije karijeru gradio samo u austrijskim klubovima SVU Immo Company-RB Halbenrain, ASK Schlaining, SV Strass… Uz veliki nogomet, također je vrhunski malonogometaš – objasnili su i dodali kako zasad nemaju novih pojačanja te im igrački kadar ostaje isti.

Kada je riječ o pripremnim utakmicama, 13. veljače zaigrat će s Nogometnim klubom Rudar Dubrava Zabočka, a 20. veljače i Nogometnim klubom Croatia Hrastje.

– Nakon toga, 26. i 27. veljače ekipa odlazi u mađarski Nagytad na dvodnevni team building te tamo odigravaju utakmicu i odrađuju dva treninga, uključujući ručak te wellness – istaknuli su.

Spomenimo i da 6. ožujka Bratstvo igra “generalku” protiv Nogometnog kluba Mladost Margečan.

Podsjetimo, Prva županijska nogometna liga počinje 13. ožujka, a zbog vremenskih uvjeta spomenute pripremne utakmice Bratstva će biti odigrane na terenu s umjetnom travom, osim zadnje koja će se igrati u Kunovcu.

zatvori