Petak, 3. svibnja 2024.

ISTI SLUČAJ, DRUGO MJESTO Dva pijana mladića šakama u glavu udarila dvije pijane djevojke

Podravsko-prigorski policajci sinoć su imali pune ruke posla s dvojicom mladića pod utjecajem alkohola koji su šakama u glavu udarila dvije djevojke koje su također bile pod utjecajem alkohola.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je da se prvi slučaj dogodio u Đurđevcu oko 23:55 na Trgu svetog Jurja kada je 33-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,15 promila u ugostiteljskom objektu narušavao javni red i mir.

– Rukom je u predio glave udario 21-godišnjakinju koja je bila pod utjecajem alkohola od 1,14 promila. Oštećena nije zadobila vidljive ozljede, a protiv počinitelja će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu – objašnjavaju u policiji.

Dodaju da je drugi slučaj zabilježen danas oko jedan sat u Vlaislavu kada je 27-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,40 promila na ulici rukom udario nekoliko puta u predjelu glave 33-godišnjakinju koja je bila pod utjecajem alkohola od 1,66 promila.

– Narušavanje je prekinuo 19-godišnjak te se počinitelj udaljio s mjesta događaja. Oštećena je zadobila lakšu ozljedu, a počinitelj je naknadno pronađen i uhićen te će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu – poručuju iz policije.

zatvori