Srijeda, 8. svibnja 2024.

Fran Papac izabran za političkog tajnika Mladeži HDZ-a

Fran Papac, potpredsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, novi je politički tajnik Mladeži HDZ-a.

Priopćili su to iz tajništva županijskog ogranka HDZ-a nakon što je u Splitu održana konstituirajuća sjednica Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a. Na sjednici su izabrani tajnik i četiri potpredsjednika te međunarodni tajnik, dodali su.

– Sjednica je održana u hibridnom obliku te su video vezom iz Koprivničko-križevačke županije sudjelovali predsjednik ogranka Ivan Car te Nikola Kovačec i Ivan Rerih – objasnili su.

Spomenuli su da je u svom govoru Fran Papac istaknuo kako se veseli budućem radu te kako se stranka nalazi u razdoblju bez izbornih aktivnosti u kojem članovi moraju staviti naglasak na međusobnoj suradnji, a s ciljem kreiranja kvalitetnih mjera za mlade koje će nastaviti stvarati bolje okruženje za mlade u Hrvatskoj.

– Papac je na iskazanom povjerenju zahvalio i predsjedniku Mladeži HDZ-a Maksimilijanu Šimraku te članovima predsjedništva i odbora. Konstituirajućoj sjednici nazočili su brojni stranački dužnosnici i uzvanici, a uime Predsjedništva HDZ-a članovima se obratio glavni tajnik Krunoslav Katičić – zaključili su.

zatvori