Srijeda, 8. svibnja 2024.

FOTO Svih 11 koprivničkih DVD-a opremljeno je s minimalno jednim vozilom

Na prostoru koprivničkog kampusa jučer je održana primopredaja putničkih kombi vozila između vatrogasnih društava koja su prošlog tjedna dobila nova vozila i onih koji do sada nisu imali vozilo.

Kako je poručila izvjestiteljica VZG-a Koprivnica Sonja Markić, DVD Reka kombi koji je do sada koristio, predao je DVD-u Željezničar, DVD Starigrad svoje je vozilo predao DVD-u Herešin, a vozilo DVD-a Jagnjedovec od sada će koristiti DVD Bakovčica koja je svoj stari kombi pospremila u skladišni prostor VZG-a. Stari kombi u spremište je pospremio i DVD Draganovec.

>> FOTO Realizirano jedno od najvećih pojedinačnih ulaganja u koprivničko dobrovoljno vatrogastvo

Predsjednik VZG-a Koprivnica Ivan Golubić naglasio je kako sada svih 11 gradskih dobrovoljnih vatrogasnih društava imaju barem po jedno vozilo te zahvalio Gradu Koprivnici na kupnji novih pet vozila za koprivničke dobrovoljce.

Primopredaji je prisustvovao i zapovjednik VZG-a Koprivnica Hrvoje Blažeković koji je novim korisnicima vozila poželio puno uspjeha u radu i što manje odlazaka na intervencije, a više natjecanja, promotivnih i preventivnih aktivnosti.

Okupljenima se obratio i Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika Grada Koprivnice, koji je pohvalio rad svih društava i gradske Vatrogasne zajednice u cjelini te još jednom podsjetio kako je dobrovoljno vatrogastvo jedna od važnijih komponenti funkcioniranja sustava grada.

zatvori