Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Slaven Belupo nadigrao Šibenik, ali na kraju remizirao

 

Nogometaši Slaven Belupa u 22. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige remizirali sa Šibenikom.

Iako je koprivnička momčad bila puno bolji suparnik na terenu i pogodila dvije grede, rezultat je bio 1:1. Gol za Farmaceute postigao je Grgić u 17. minuti susreta, poručuju iz kluba.

Trener Zoran Zekić danas nije mogao računati na ozlijeđene Parackog, Krstanovića, Kocijana i Zirduma, a u posljednji trenutak otpao je i Laušić. Zapata u zapisniku nije bio zbog tri žuta kartona, a u kadar se vratio Zoran Kvržić.

– Utakmica je krenula najgore moguće po Slaven Belupo. Marin je iskoristio nepažnju cijele momčadi i već u prvoj minuti zabio za 0:1. Pokušala je odgovoriti naša momčad preko Gode i Zvonareka, no rezultat je ostao isti. Ono što nije pošlo njima za nogom pošlo je Grgiću u 17. minuti. Božić je odlično uposlio našeg napadača koji koristi situaciju jedan na jedan i zabija za 1:1. Deset minuta kasnije udarac Boseca završio je tik pokraj vratnice. U 35. minuti snažno je odapeo Grgić iz daljine, no greda je spasila goste. Isti je igrač pokušao i s desetak metara iz voleja, ali nije bio precizan – objašnjavaju u klubu.

Dodaju da je drugo poluvrijeme prilikom otvorio Zvonarek.

– Majstorski je petom probao naš ofenzivac, no spreman je na iznenađenje bio Rogić. U 77. minuti Goda je fantastično centrirao, a Kvržić glavom iz blizine zatresao gredu. Druga danas. Pet minuta prije kraja susreta Bosec je iskosa s desne strane pucao pokraj vratnice. Utakmica je završila rezultatom 1:1 – zaključuju.

U idućem kolu Slaven Belupo će gostovati u Splitu kod Hajduka. Utakmica na Poljudu igrat će se u nedjelju s početkom u 15 sati.

zatvori