Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Mlade Podravkašice odigrale nove prvenstvene utakmice, nagrađene najbolje pojedinke

Mlade članice Podravka Vegete u nedjelju su u sklopu petog kola Prve hrvatske rukometne lige U-12 zabilježile dvije pobjede, ali i dva poraza.

Iz kluba su poručili kako su susreti igrani u Školskoj sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo, a nastupile su djevojčice 2009., 2010. i 2011. godišta. Protivnice domaćim ekipama Podravke 1 i Podravke 2 bile su članice Ženskog rukometnog kluba Orahovica i Ženskog rukometnog kluba Osijek.

– Kod obje naše ekipe vidi se napredak u igri, a posebno veseli, usprkos porazima, sve bolje snalaženje mlađih igračica kod kojih je prošlogodišnji manjak broja treninga ostavio najveći trag – rekla je za klupske stranice trenerica Đurđica Zečević.

Spomenimo da su shodno preporuci Hrvatskog rukometnog saveza nakon utakmica birane i najbolje pojedinke – kod Podravke 1 to su ovoga puta bile Katja Napan i Vanessa Lengelić, a kod Podravke 2 Veronika Džinić i Martina Kovačević.

– Čestitamo curama na osvojenim nagradama, a mladim članicama Podravke 2 želimo da uz puno treninga i zalaganja nastave svoj put u školi rukometa, a shodno tome doći će i nove pobjede – zaključili su u klubu.


Rezultati:

Podravka 1 – ŽRK Orahovica 30:14

Podravka 1 -ŽRK Osijek 41:19

Podravka 2 – ŽRK Orahovica 15:24

Podravka 2 – ŽRK Osijek 9:28

Podravka 1: Tetec, Feljak, Ivanček 1, Kumek, Gašparić 2, Sočev, Glavnik, Dvekar 3, Ciler, Lengelić 24, Jelović 10, Napan 23, Krapinec, Zovko 8.

Podravka 2: Sabolić, Bošnjak M. 1, Ristemi 1, Komar 2, Kovačić, Kelek 2, Horvat, Premec 1, Topalović, Kovačević 5, Bošnjak P., Štefanić, Janeković 2, Džinić 10.

zatvori