Subota, 27. travnja 2024.

VIDEO Romana Pavliša pretvorila se u Mannu u čarobnoj izvedbi melodije iz kultnog filma

Koprivnička glazbenica Romana Pavliša aktivna je u brojnim projektima, a jedan od njih je i YouTube kanal Manna’s Wandering Flute.

On je uglavnom posvećen izvedbama atmosferičnih melodija iz poznatih video igara i anime filmova, popraćenih videima s vrlo detaljnim preobrazbama u glavne likove. Nakon dvije godine neaktivnosti, prije nekoliko dana Pavliša i njen tim objavili su novi video s izvedbom melodije “The Legend of Ashitaka” iz kultnog filma “Princess Mononoke”.

– Jako nam je žao što ne stignemo raditi češće za Manna Wanders kanal, s obzirom da je u jednom trenutku interes za isti bio baš velik, pa smo tako ostvarili i suradnju s PlayStationom i mnogim zanimljivim glazbenicima. Prošlo je toliko dugo (godina) da je čak i YouTube pitao za nas, pa smo u par dana odlučili sklepati video koji će podsjećati na naš prvi na kanalu (Sadness&Sorrow), a koji ima više od milijun pregleda – napisala je Pavliša na svom Facebook profilu.

Zanimljivost je i što u videu ulogu vuka ima njen psić Aiko, koji je filmskom magijom narastao na divovsku veličinu.

Uz Romanu Pavlišu i Aika, na izradi videa sudjelovali su Marin Hraščanec na klaviru, Dinko Šimac i Marko Benjak u izradi videa. Kanal Manna’s Wandering Flute možete istražiti ovdje.

zatvori