Petak, 26. travnja 2024.

SJAJNO Koprivničanci za Socijalnu samoposlugu prikupili više od 120 kilograma hrane

Održana je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koju je provelo Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.

Iz društva su poručili kako su na akciji tako prikupljena 123 kilograma različitih prehrambenih namirnica, ali i 89 komada higijenskih potrepština.

– Budući da su na policama Socijalne samoposluge prije ove akcije najviše nedostajali higijenski proizvodi, građane smo pozvali da doniraju sapune, šampone, gelove za tuširanja, toaletni papir, sredstva za pranje suđa i rublja i ostale proizvode za higijenu, a naravno da su dobrodošle i različite prehrambene namirnice. Građani su se odazvali pozivu i zahvaljujući donacijama u idućim danima ćemo moći pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi – objasnili su.

Uz to, podsjetili su građane koji naknadno žele donirati prehrambene ili higijenske proizvode da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od sedam do 15 sati. Pomoći se može i volontirajući.

zatvori