Petak, 12. kolovoza 2022.

Mladi Farmaceuti osvojili dvije bronce na malonogometnom turniru

Mladi nogometaši Slaven Belupa, limači II i prednatjecatelji I, sudjelovali su na malonogometnom turniru igranom u Ivancu i osvojili dva treća mjesta.

Iz kluba su poručili kako su Prednatjecatelji I nakon prolaska skupine u polufinalu poraženi od Škole nogometa Lumen s 1:0, dok su u utakmici za brončanu medalju svladali Varteks s uvjerljivih 5:0. Mjesto u najboljoj šestorki turnira zaslužio je Jakov Palčić, dodali su.

– Limači II su također osvojili treće mjesto; mladi Slavenaši prošli su skupinu i u polufinalu svladali Lumen s 2:1, a u finalnom trokut turniru su upisali remi s Međimurjem i poraz od Krapine što je bilo dovoljno za još jednu brončanu medalju. Najboljim golmanom turnira proglašen je Manuel Balent, a u najboljoj šestorki je svoje mjesto pronašao Luka Škudar – naglasili su u klubu.

Spomenimo da je Luka osvojio i drugo mjesto u natjecanju izvođenja penala u konkurenciji od 80 vršnjaka. Manuel je u istom natjecanju osvojio drugo mjesto u konkurenciji golmana.


Prednatjecatelji I: Glavina, Vezijak, Kos, Palčić, Tratnjak, Flis, Purić, Filipović, Megla, Pakasin, Nevjestić, Polančec, Šuster. Trener: Josip Tetec.

Limači II: Raletić, Knapić, Balent, Razman, Vezijak, Škudar, Mauratidis, Pakasin, Kovač, Kosi. Trener: Oliver Drvosek i Dejan Ruk.

Izvor: NK Slaven Belupo