Petak, 26. travnja 2024.

KADROVSKE PROMJENE Tri sektora Podravke imaju nove direktore, odlazi šef Korporativnog marketinga i komunikacija

U Podravki su se dogodile kadrovske promjene u menadžerskom dijelu tvrtke.

Kako su objavili iz koprivničke kompanije, Podravkinom menadžerskom timu u funkciji Glavnog direktora za Internacionalna tržišta pridružit će se gospodin Dalibor Šijak.

– Gospodin Šijak ima bogato radno iskustvo na međunarodnim tržištima stečeno tijekom njegove dugogodišnje karijere. Na novu funkciju u Podravku dolazi iz Atlantic Grupe u kojoj je radio šest godina, a prethodno je radio u Adris Grupi (2012-2015) i u Podravci (1999-2012) u funkciji direktora Podravka Poljska i direktora za centralnu i istočnu Europu – navode iz tvrtke.

Danijel Kocijan, iskusan menadžerski kadar Podravke sa skoro 20 godina rada u području prodaje i marketinga u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Poljskoj, preuzima novu dužnost koordinacije i upravljanja Tržištima jugoistočne Europe.

– Gospodin Kocijan ima veliko iskustvo u upravljanjima međunarodnim tržištima u različitim razvojnim fazama i značajno je pridonio u razvoju i plasmanu Podravkinog proizvodnog portfelja – dodaju iz Podravke.

Sanja Garaj Miloš, dosadašnja direktorica marketinga Poslovnog programa Kulinarstvo, imenovana je direktoricom sektora Korporativni marketing i komunikacije.

– Svojim velikim iskustvom u području marketinga i upravljanju brendovima te dugogodišnjim radom u prehrambenoj industriji značajno će pridonijeti ostvarenju rezultata i strategije kompanije – kažu iz kompanije.

Dosadašnji direktor sektora Korporativni marketing i komunikacije Tomislav Maričević odlučio je napustiti Podravku i profesionalnu karijeru nastaviti u drugoj industriji.

Sve navedene promjene menadžerskog kadra Podravke stupit će na snagu 17. siječnja 2022. godine.

zatvori