Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Odigrava se 29. po redu Memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić Vrba

Rukometni klub Koprivnica organizator je Memorijalnog rukometnog turnira Goran Vrbošić Vrba koji se po 29. put održava u Koprivnici.

U Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija Bepo na turniru uz domaćina sudjeluje prvoligaška momčad MRK Dugo Selo te drugoligaši RK Daruvar i RK Valpovka. U sklopu turnira igra se i prezentacijska utakmica polaznika škole rukometa između dječaka RK Koprivnica U13 i djevojčica RK Podravka U14.

Svečanosti otvorenja turnira prisustvovao je i gradonačelnik Mišel Jakšić koji je svim sudionicima zaželio srdačnu dobrodošlicu.

– Hvala vam što svojim dolaskom na ovaj turnir podržavate koprivničku rukometnu tradiciju, a samim time i razvoj ovog prekrasnog sporta – rekao je Jakšić i posebno zahvalio svima koji brinu o muškom rukometu u Koprivnici te Goranovoj majci Katici.

Uime Koprivničko-križevačke županije svim sudionicima turnira prigodne poklon pakete uručio je zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Spomenimo da se turnir se igra u spomen na tragično poginulog mladog dragovoljca Domovinskog rata, Koprivničanca i domaćeg rukometaša Gorana Vrbošića Vrbu.

zatvori