Utorak, 7. svibnja 2024.

ZABAVNI PRAZNICI Mladi ljubitelji Harryja Pottera u knjižnici će moći slagati prigodne lego kockice

Koprivnička Knjižnica i čitaonica Fran Galović organizira Lego Harry Potter maraton.

Kako govore, u prostoru Makerspacea mladi ljubitelji lego kockica i Harryja Pottera imat će mogućnost od 3. do 8. siječnja po dva sata dnevno slagati tri nova kompleta lego kockica iz fonda knjižnice s motivima iz serijala o Harryju Potteru.

– U maratonu će zainteresirani moći sudjelovati od 3. do 7. siječnja od 12 do 14 sati te 8. siječnja od 11 do 13 sati. Program je namijenjen prvenstveno mladima od 11 do 19 godina, a provodi se kao nastavak uspješnog ciklusa različitih radionica za mlade u knjižnici pokrenutih u 2021. godini – objašnjavaju. Uz to, u knjižnici ističu i kako djeci i mladima žele pružiti mogućnost igre s kvalitetnim igračkama i didaktičkim materijalom koji potiču njihov razvoj.

Za sudjelovanje u maratonu moguća je i prethodna prijava na mobitel 099 658 54 35.

– Svi sudionici morat će poštivati određena pravila – u slaganju jednog kompleta odjednom će moći sudjelovati najviše dva igrača, s ograničenjem na jedan sat igre. S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, kao i vremensko trajanje sudjelovanja, prednost će imati prijavljeni igrači – napominju u knjižnici.

Program će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, obavezno nošenje zaštitnih maski za lice i održavanje razmaka, uz napomenu da sudionici stariji od 16 godina moraju posjedovati i COVID potvrdu.

Izvor: Knjižnica i čitaonica Fran Galović
Izvor: Knjižnica i čitaonica Fran Galović
zatvori