Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Uz igru i zabavu najmlađi će u knjižnici učiti o sreći, nesebičnosti i davanju

Radionica igre i zabave naziva “Čarobna knjiga i ja” održat će se u četvrtak u Knjižnici i čitaonici Fran Galović.

Iz knjižnice poručuju kako je radionica na rasporedu u 18 sati u prostoru Makerspacea na prvom katu, a namijenjena je djeci od sedam do 10 godina.

– U ovoj radionici družit ćemo se s knjigom naslova “Dobro stablo” autora Shela Silversteina. Ova čarobna i zanimljiva knjiga ujedno je i priča o prijateljstvu i ljubavi jednog dječaka i stabla. Dobro stablo govori, između ostalog, o sreći, nesebičnosti i sebičnosti, davanju i uzimanju, kao i o mnogim drugim osjećajima koje ćemo kroz čitanje, slikanje i igru otkrivati tijekom radionice – objasnili su.

Uz to, prisutni će zajedno još otkriti što je to davanje i pomaganje prijateljima i što je to prijateljstvo.

– Uz pomoć mašte pronaći ćemo druge moguće načine završetke ove priče o prijateljstvu dječaka i stabla. Svakome svakako želimo da pronađe svoju čarobnu knjigu uz koju će se osjećati ispunjeno i u njoj pronaći najviše vrijednosti i dobre osjećaje koji su toliko važni za sretan život – zaključili su.

Spomenimo da je broj sudionika na radionici zbog epidemioloških mjera i dalje je ograničen pa je za sudjelovanje obavezna prijava na mail [email protected], telefonom na 048/622-363 (kućni 105) ili putem mobitela 095-658-5433.

Izvor: Knjižnica i čitaonica Fran Galović
zatvori