Nedjelja, 19. svibnja 2024.

U Županijskoj upravi predstavljen izvedbeni program zimske službe

Ravnatelj Županijske uprave za ceste Križevci Dragutin Guzalić jučer je u prostorijama Županijske uprave predstavio izvedbeni program zimske službe u zimskom periodu 2021./2022.

Sastanku su uz zamjenika koprivničko-križevačkog župana Ratimira Ljubića prisustvovali i Roman Sabol ispred Službe civilne zaštite Koprivnica te referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škvorc.

Iz Službe ureda župana poručili su da je na sastanku bilo riječi o aktivnostima koje se tiču preventivnog usmjeravanja i koordiniranja mjera koje je potrebno provesti s obzirom na predstojeću zimsku sezonu i potencijalne nepovoljne vremenske uvjete, pri čemu je naglašena važnost pravovremene komunikacije između žurnih služba.

Ljubić, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, tom je prilikom izrazio zadovoljstvo što žurne službe na području naše županije djeluju brzo, efikasno i u sinergiji što su, kako je istaknuo, dokazali kroz sve dosadašnje aktivnosti, a posebice u vremenu pandemije koronavirusa.

zatvori