Petak, 3. svibnja 2024.

Podravsko-prigorska kombinacija ušla u 32 najbolje ekipe Kutije šibica

Ove godine igra se 50. jubilarna Kutija šibica.

Nažalost po ljubitelje malog nogometa, koprivničkog i križevačkog turnira neće biti. Na Kutiji među više od 120 seniorskih momčadi nastupa ekipa Caffe Bar Fenix – Podravske noći & MŠ Company i to vrlo uspješno. Momčad sklepana od igrača sa šireg područja sjevera gura vrlo dobro te je ovog vikenda preskočila dvije prepreke i plasirala se u 1/16 finala najjačeg hrvatskog turnira u malom nogometu.

Prvo su u subotu savladali ekipu Pekarne Jagić s 3:2. Strijelci su bili Jurica Vručina, Stjepan Šantek i Mihael Vrbanić. U nedjelju su u 1/32 finala svladali ekipu Humanitarna udruga Antonio Jurjević – u regularnom dijelu rezultat je bio 1:1, a strijelac je bio ponovno Jurica Vručina. U lutriji penala naši su dečki bili bolji i prošli dalje. Spomenimo kako je vratar Vrhovec obranio dva penala.

Sljedeću utakmicu igraju 20. prosinca, naknadno će saznati protivnika, a to će biti pobjednik utakmice između Promotionplayja i Športskog društva Remetinec.

Igrači koji nastupaju za Caffe bar Feniks – Podravske noći & MŠ Company su Vedran Vrhovec, Jurica Vručina, Stjepan Šantek, Filip Busija, Josip Horvatinović, Mihael Vrbanić, Marko Švagelj, Ivan Jarić i Ivan Antolek. U zapisniku je bio i legendarni Bojan Vručina, no nije nastupio zbog ozljede koja bi mogla biti sanirana do sljedeće utakmice.

zatvori