Nedjelja, 29. rujna 2024.

Koprivnička liječnica Dragica Polančec-Fodor i ove je godine među najboljima u Hrvatskoj

Koprivnička liječnica Dragica Polančec-Fodor i ove je godine među najboljim liječnicama i liječnicima u Hrvatskoj i to u području obiteljske medicine.

Pokazalo je to istraživanje portala najdoktor.com koji već osmu godinu zaredom odabire najbolje liječnike prema izboru korisnika.

– Nastavljamo s prvobitnim ciljem da na temelju iskustava stvaramo što je moguće realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Hrvatskoj. Komentar po komentar, i tako već 10 i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava koja je etablirala naš portal kao središnje mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima – poručuju s portala i napominju da su kriteriji po kojima su birali najbolje liječnike ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara pri čemu se neargumentirani komentari nisu uzimali u obzir.

– Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima liječnici ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata – zaključuju.

Slušaj uživo
zatvori