Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Župan sa suradnicima posjetio ravnatelja Robotića, razgledao gimnaziju i novu učionicu u prirodi

Župan Darko Koren je u društvu zamjenika Ratimira Ljubića, pročelnice Ane Mušlek i pročelnika Darka Masneca posjetio Gimnaziju Fran Galović i ravnatelja Vjekoslava Robotića.

Ravnatelj je župana i suradnike izvijestio o aktualnostima te najznačajnijim aktivnostima i projektima koje su provodili ove godine. Kako je rekao, gimnazijalci su ostvarili odlične rezultate na državnoj maturi i brojnim natjecanjima, a i sudjelovali u međunarodnim projektima u sklopu ERASMUS programa.

Župan Koren je zahvalio ravnatelju na uspješnoj suradnji i čestitao na uspjesima te je naglasio kako koprivnička gimnazija svojim rezultatima, programima i stručnim kadrom može biti uzor i mnogo većim školama na državnoj razini, posebice po pitanju brojnosti i različitosti projekata. Dodao je kako će županija i dalje biti partner i čvrsti oslonac te potpora u stvaranju najboljih uvjeta za učenike i profesore, kažu iz Službe ureda župana.

Spomenimo i da su razgledali blagdansku izložbu učenički radova te novu učionicu u prirodi pokraj škole, financiranu sredstvima županije.

Slušaj uživo
zatvori