Srijeda, 15. svibnja 2024.

Članice županijske Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski donirale hranu koprivničkoj pučkoj kuhinji

U sklopu tradicionalnih blagdanskih akcija županijske Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski, a povodom Međunarodnog dana volontera, organiziran je posjet pučkoj kuhinji koja djeluje pri Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Iz zajednice poručuju kako je predsjednica Verica Rupčić uručila donaciju hrane ravnateljici Adeli Sočev, koja je zahvalila uime svih korisnika i zaposlenika na donaciji te naglasila važnost dugogodišnjih donatora, a među kojima je i zajednica žena. Donacija voća, povrća, mesa i ostalih namirnica, bit će značajan doprinos za pripremu obroka u pučkoj kuhinji, spomenuli su u zajednici.

– Pandemija koronavirusa je promijenila životne okolnosti pa su i neke aktivnosti zajednice otkazane. Svako vrijeme ima svoje specifične izazove pa uvijek treba koristiti svaku priliku za dobrim djelima i pružanjem pomoći. To je misao vodilja s kojom djeluju Katarine pa će tradicionalno, kao i dugi niz godina uoči božićnih blagdana, razveseliti paketima i obitelji, koje su često zaboravljene – zaključili su.

zatvori