Nedjelja, 6. listopada 2024.

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA Krao novčanike s gotovinom, dokumentima i karticama pa podizao novac

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43-godišnjakom s područja Osječko-baranjske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i nedozvoljenog posjedovanja bankovnih kartica.

Kako poručuju iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, sumnja se da je muškarac 12. studenoga u prijepodnevnim satima na Trgu slobode u Koprivnici na parkiralištu iz otključanog osobnog automobila ukrao novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnom karticom te kasnije na bankomatu podigao novac, oštetivši tako vlasnicu za nekoliko tisuća kuna.

– Također, sumnja se da je osumnjičeni 17. studenoga na Trgu podravskih heroja u Koprivnici iz prostorije odgojne ustanove ukrao novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnom karticom te na bankomatu pokušao podići novac u čemu nije uspio – dodaju u policiji.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i nedozvoljeno posjedovanje bezgotovinskog instrumenta plaćanja protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Slušaj uživo
zatvori