Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO Zekić uoči Gorice: Pobjeda nad Hajdukom bila nam je potrebna, a sutra nas očekuje još važniji susret

Slaven Belupo će sutra na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš u sklopu 15. kola Hrvatski Telekom Prve lige ugostiti Goricu.

Iz kluba su poručili da Farmaceuti šestoplasiranu momčad prvenstva dočekuju na krilima prošlotjednog slavlja nad Hajdukom.

Sutrašnju utakmicu najavio je danas Zoran Zekić, trener Slaven Belupa, istaknuvši da igrači moraju biti svjesni da ih sutra čeka još teži i još važniji zadatak u odnosu na onaj s Hajdukom.

– Imali smo malo vremena nakon utakmice s Hajdukom da se pripremimo za sutrašnji ogled. Danas još imamo trening te ćemo vidjeti kakvo je stanje u momčadi i odrediti sastav. Emotivno smo se ispraznili u utakmici s Hajdukom. Potrebna nam je bila ova pobjeda. Igrači koji nisu bili u kadru prošli tjedan neće biti ni sada, odnosno nitko se nije oporavio. Nadam se da ćemo unatoč svemu napraviti pozitivan rezultat te da ćemo nakon pauze imati kompletni kadar – kazao je trener.

Utakmica Slaven Belupo-Gorica igrat će se sutra s početkom u 18 sati.

– Ulaz i blagajne će se otvoriti dva sata ranije. Ulaznica će koštati 30 kuna, a na koprivnički Gradski stadion Ivan Kušek-Apaš moći će ući neograničen broj ljudi, u skladu s važećim kapacitetom stadiona – 3.000 mjesta, a uz predočenje COVID putovnice koja se može dobiti ako ste cijepljeni ili preboljeli COVID-19 u posljednjih šest mjeseci ili uz negativan antigenski test koji vrijedi 48 sati ili PCR test koji vrijedi 72 sata – poručili su iz kluba.

 

zatvori