Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Poznati koprivnički ugostitelj dobitnik ovogodišnjeg priznanja Ceha ugostitelja Hrvatske

Vladimir Rus, poznati koprivnički ugostitelj, dobitnik je ovogodišnjeg priznanja Ceha ugostitelja Hrvatske za Koprivničko-križevačku županiju.

Iz Udruženju obrtnika Koprivnica poručili su da se priznanje struke dodjeljuje svake godine jednom ugostitelju iz svake županije. Ističu da je Rus, vlasnik ugostiteljskog obrta u Koprivnici, laskavo priznanje dobio na 33. Kongresu ugostitelja Hrvatske obrtničke komore koje se održalo od 14. do 16. studenog u Šibeniku.

No, poznatom koprivničkom obrtniku ovo nije prvo priznanje ove godine – Rus i njegova obitelj dobitnici su ovogodišnje Plakete grada Koprivnice za doprinos obrtništvu.

– Priznanje ceha je priznanje struke koje ima veliku težinu. Uvjeti za dobivanje su da nema dugovanja prema državi i zaposlenicima te da postoji ugled u obrtničkoj zajednici. Njegov obrt zapošljava sedam ljudi – zaključili su u udruženju.

Spomenimo da je Rus član Upravnog odbora Udruženja obrtnika Koprivnica, predsjednik Ceha ugostitelja pri Udruženju obrtnika Koprivnica, član skupštine Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te član Ceha pri Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije.

Izvor: Udruženje obrtnika Koprivnica
Izvor: Udruženje obrtnika Koprivnica

 

zatvori