Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Počinje serija tribina pod nazivom ‘Napali se na neuspjeh’

U petak počinje serija tribina pod nazivom “Napali se na neuspjeh”.

Voditelji tribine su Goran Živković i Dijana Mateša, a kako poručuju, riječ je o seriji tribina koje slave neuspjeh, njime se hvale i razmeću.

– Svatko tko je pokušao provesti u djelo neki svoj projekt ili ideju, sigurno se našao oči u oči s pogreškama i neuspjehom. Svaki pokušaj kreativnog življenja, od poslovnih poduhvata, vođenja organizacija i sustava, do svakodnevnog života, u sebi ima zapisan komad neuspjeha. Iako svi to kognitivno prihvaćamo i znamo, ipak osjećamo ugriz stigme koju neuspjeh nosi – objašnjavaju.

Želja im je ovim tribinama otvoriti prostor kroz koji priče o neuspjehu teku nesmetano među nama, uče nas i hrane našu hrabrost i poduzetnost.

– Mi se s našim gostima upuštamo u avanturu neuspjeha i pozivamo vas da nam se pridružite u ovom susretu za koji vjerujemo da će biti prožet humorom i oslobađajući za sve prisutne – poručuju i napominju da je tribina besplatna, a potrebna je prethodna najava.

Prvi gosti su Saša Ceci fizičar s Instituta Ruđer Bošković, Aleksandar Džakula, profesor na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, i Helena Hećimović, po zanimanju je profesorica engleskog i francuskog jezika i književnosti.

Spomenimo da će se tribina održati s početkom u 18 sati u Enteru.

zatvori