Subota, 27. travnja 2024.

Farmaceuti sutra love polufinale Kupa, Zekić: Želimo napraviti sve i proći dalje

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u 16 sati gostovati na Gradskom vrtu u Osijeku protiv istoimenog domaćina u sklopu četvrtine finala Hrvatskog nogometnog kupa.

Kako je to za klupske stranice kazao trener momčadi Zoran Zekić, riječ je o specifičnom susretu.

– Gostujemo kod trenutno najbolje momčadi u Hrvatskoj, ali ne mislimo se predati. Kada smo već došli do ove faze natjecanja, želimo napraviti sve i proći dalje. Neće biti nimalo lako, svjesni smo toga, ali borit ćemo se svih 90 ili više minuta. U našoj situaciji, potreban nam je svaki dobar rezultat – kazao je Zekić.

Spomenuo je da će sastav momčadi odrediti sutra uoči utakmice.

– Imamo par problema, ali razmišljamo i o stabilnosti u prvenstvu. Ne smijem riskirati s nekim igračima koji su se tek nedavno vratili. Vidjet ćemo sutra tko će igrati, ali na terenu će igrati najboljih 11 igrača u ovom trenutku koje mogu poslati na teren – naglasio je.

Domaćin je veliki favorit, no u Slavenu govore kako u Osijek ne idu s “bijelom zastavom”.

– Osijek ništa neće kalkulirati. Još od mojeg doba tamo svi su pričali o trofeju kao velikoj želji, ali to su stvari o kojima oni razmišljaju, ja sam fokusiran samo na svoju momčad i zanima me samo izvedba moje momčadi. Želim da se poslije utakmice možemo pogledati u oči jer smo dali i oni i ja sve od sebe – zaključio je Zekić.

zatvori