Subota, 11. svibnja 2024.

Na području županije imamo 53 nova slučaja zaraze, u bolnici preminula osoba rođena 1961. godine

Nakon što je tijekom jučerašnjeg dana PCR i brzim antigenskim testovima izuzeto 177 uzoraka sa sumnjom na koronavirus, jutros su potvrđena 53 nova slučaja bolesti COVID-19.

Kako je izvijestio Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, trenutno je aktivno 278 slučajeva koronavirusa, ozdravilo je 47 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 27 pacijenata. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 9.925 osoba.

U Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus rođena 1961. godine koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolest, dodali su iz stožera.

– Podsjećamo da se danas provodi akcija cijepljenja protiv bolesti COVID-19 u terminu od osam do 12 sati u dvorani Srednje škole Koprivnica. Na raspolaganju su cjepiva proizvođača Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson. Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, obavezno se moraju ponijeti osobna i zdravstvena iskaznica, a kod dolaska po drugu dozu cjepiva potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prve doze – poručili su iz stožera.

zatvori