Srijeda, 8. svibnja 2024.

JOŠ BOLJI DOŽIVLJAJ Kino Velebit nakon 19 godina dobiva nove zvučnike i pojačala

Kako bi publici priuštili još bolji doživljaj vrhunskih filmova, iz kina Velebit najavili su ugradnju novih pojačala i zvučnika.

– Od iznimne nam je važnosti publici priuštiti ponajbolje iskustvo gledanja filma na velikom platnu, stoga smo vrijedno prionuli na posao kako bismo unaprijedili preostali dio audio opreme koji nam je preostao nakon što se 2019. riješilo vizualno-auditivno poboljšanje zamjenom filmskog platna i procesora zvuka – poručili su.

Tako od 2. do 5. studenog u koprivničkom kinu neće biti redovnih projekcija zbog ugradnje novih pojačala i zvučnika. Kako objašnjavaju, riječ je o ulaganju Pučkog otvoreno učilišta Koprivnica i Grada Koprivnice vrijednom gotovo 140.000 kuna kojim će biti zamijenjena 19 godina stara pojačala i zvučnici.

– Za sve posjetitelje željne dobre zabave, kino Velebit širom otvara svoja vrata već 6. studenog kada će naši vjerni posjetitelji moći uživati u poboljšanom zvuku našeg kina – istaknuli su i dodali da najnovije informacije o programu i terminima možete pronaći na njihovoj mrežnoj, Facebook ili Instagram stranici.

zatvori