Subota, 27. travnja 2024.

Imamo dobitnicu bona od 200 kuna za usluge po izboru u Cosmo beauty kozmetičkom salonu

Cosmo beauty je povodom otvorenja odlučio počastiti svoje vjerne klijentice i klijente, ali i one koji će to tek postati, odličnim popustima na pakete tretmana za lice i tijelo!

Cosmo beauty jednoj osobi poklanja bon od 200 kuna za usluge po izboru.

Dobitnica bona je Martina Šteković. Upute o preuzimanju poklona poslali smo vam u inbox.


Cosmo beauty novootvoreni je kozmetički salon u Koprivnici, u Dugoj ulici 23, koji je vlasnica Lidija Grgec Kljaić odlučila otvoriti kako bi se svima mogla ostvariti želja da imaju lijep i zdrav izgled.

U modernom beauty salonu možete dobiti sve usluge koje vam trebaju kako biste zablistali u svečanim prigodama i svim vama važnim događajima ili ako jednostavno želite biti u svom najboljem izdanju.

Cosmo beauty je povodom otvorenja odlučio počastiti svoje vjerne klijentice i klijente, ali i one koji će to tek postati, odličnim popustima na pakete tretmana za lice i tijelo! A svi vi koji želite pokloniti sebi ili svojoj dragoj osobi ljepotu te zdrav i njegovan izgled, navratite u Cosmo beauty!

U salonu naglasak stavljaju na to da se svaki klijent kod njih osjeća posebno, zadovoljno i glamurozno, pa zbog toga nude široki izbor usluga. Posebno izdvajaju tretmane za njegu ruku i stopala poput pedikure, manikure i trajnih lakova brenda CND Shellac te ugradnju noktiju i produljivanje noktiju gelom.

Cosmo beauty nudi široku ponudu tretmana lica i tijela s proizvodima renomirane španjolske kozmetičke kuće Skeyndor. Iz ponude tretmana za lice koji će i onom najproblematičnijem dati nov, zdrav i osvježen izgled je i mezoterapija. Riječ je o estetskoj metodi kojom se postiže visoka koncentracija aktivnih sastojaka, uvodi ih se duboko u potkožje bez upotrebe igala, a namijenjena je svima koji žele ukloniti bore, osvježiti i učvrstiti tonus kože lica te maksimalno zaustaviti starenje kože.

U ponudi Cosmo beauty salona su i razne vrste masaža. Osim klasične i anticelulitne masaže i cupping terapije, u Cosmu se možete opustiti uz aromamasažu, masažu pindama i hot stone masažu. Među brojnim tretmanima tijela valja izdvojiti anticelulitni tretman slim drone by Skeyndor te limfnu drenažu i elektrostimulaciju. Svaki taj tretman na svoj će način, ovisno o vašim željama i potrebama, obnoviti vaše tijelo i darovati mu neprepoznatljiv izgled.

Cosmo beauty nudi još i razne metode depilacija poput egipatske depilacije i depilacije voskom te bezbolniju depilaciju perlama.

Salon možete pronaći i na Facebook stranici pod nazivom Cosmo beauty te na instagram stranici cosmo.beauty23.

Kozmetički obrt smješten je u Dugoj ulici 23, u Koprivnici, a svim klijenticama i klijentima dostupan je od ponedjeljka do petka, od osam do 20 sati te subotom od osam do 13 sati. Za sve informacije i narudžbe nazovite na broj telefona 048/221-000. Korisnici usluga salona imaju besplatan parking.

zatvori