Subota, 18. svibnja 2024.

FOTO Udruga Osmijeh bila domaćin manifestacije za razvoj dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom

Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh u petak je bila domaćin manifestacije “Program Barbara – prikaz mogućnosti i dostignuća”.

Riječ je o internom natjecanju koje organizira Hrvatski konjički savez osoba s invaliditetom u suradnji sa svojim članicama, a provodi se u svrhu praćenja razvoja i unapređenja dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj.

Ovo je četvrti put da je Udruga Osmijeh bila domaćin ove manifestacije. Održana je na Ergeli Galop u Peterancu, a sudjelovalo je 11 natjecatelja koji su prigodno nagrađeni za svoj trud i rad tijekom godine.

– Neizmjerno smo ponosni na naše jahače, a od srca se zahvaljujemo predstavnicima Koprivničko-križevačke županije, Općine Peteranec, Grada Koprivnice i Komunalca koji su došli podržati naše natjecatelje. Hvala i našim volonterkama Petri i Katarini te roditeljima i članovima obitelji koji su navijali za naše hrabre natjecatelje. Hvala Udruzi volontera Podravke – PULS na donaciji finih proizvoda te Aniti Jurenec na donaciji kolačića s kojima smo se svi zasladili. Naravno, naše kobile Camila, Dorina i Muza opet su nas oduševile. Dojmovi se još sliježu, sretni smo i prepuni emocija! – poručili su iz Udruge Osmijeh.

Dodajmo da Udruga Osmijeh djeluje na području Koprivničko-križevačke županije od 2016. godine i trenutno ima 20-ak korisnika koji sudjeluju u aktivnostima na konju u sklopu programa “Jahanjem do osmijeha”.

zatvori