Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO U Koprivnici održan Masters turnir, nastupilo 10-ak domaćih mladih tenisača

Na terenima Teniskog kluba Koprivnica proteklih se dana igrao Masters turnir za djecu do 12 i 14 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

– Pravo nastupa na turniru su imala djeca iz pet sjevernih županija koja su na turnirima ove godine postigla najbolje rezultate, odnosno najboljih osam iz regije po kategoriji – objašnjavaju u klubu.

Dodaju kako je na turniru nastupilo i 10-ak natjecatelja koprivničkog kluba, od kojih su neki izborili nastup i u starijoj kategoriji osiguravajući tako bodove za iduću natjecateljsku sezonu.

– U kategoriji dječaka do 12 godina pobjednik turnira bio je Rian Bregović iz Teniskog kluba Varteks pobjedom u finalu nad Ivanom Bračkim iz Teniskog kluba Varaždin, dok je u kategoriji djevojčica do 12 godina najbolja bila Mia Križaj iz Preloga, pobijedivši u
finalnom susretu našu Kiaru Horvat iz Koprivnice. U kategoriji dječaka do 14 godina finalni su susret odigrali Juraj Horvat i Lukas Ladić iz Teniski klub Franjo Punčec iz Čakovca, a pobijedio je Juraj i postao pobjednik mastersa za ovu godinu – nastavljaju.

U kategoriji djevojčica do 14 godina najbolja je bila Tamara Balent iz Čakovca koja je pobijedila koprivničanku Miju Gregurinu.

– Bio je ovo posljednji turnir na otvorenom ove godine, a sada su pred nama pripreme za zimske turnire u dvoranama – zaključuju.

zatvori