Srijeda, 8. svibnja 2024.

FOTO Slaven Belupo upisao još jedan poraz na domaćem terenu, bolji je ovog puta bio Osijek

Nogometaši Slaven Belupa u 12. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige poraženi od Osijeka. Gosti su slavili rezultatom 0:2.

Trener Zoran Zekić u današnjem susretu nije mogao računati na ozlijeđene Parackog, Božića, Hlevnjaka i Zvonareka, dok je zbog kartona izostao Marina. U odnosu na utakmicu s Lokomotivom, od prve minute krenuli su Zirdum, Soldo i Glavčić, poručili su iz koprivničkog kluba.

– Naša je momčad utakmicu otvorila odličnom prilikom. Grgić je odlično centrirao, a Krstanović pucao, no vratnica je spasila vratara Osijeka. Odgovorili su gosti preko Kleinheislera koji je pucao sa 16 metara direktno u Čovića. Gosti su poveli u 23. minuti. Hiroš je iskosa s lijeve strane pogodio same rašlje Čovića i zabio za 0:1. Pokušala je naša momčad doći do izjednačenja nakon toga, imala više od igre i zaprijetila preko Krstanovića, no nije uspjela. Na kraju je u posljednjoj minuti prvog dijela Nejašmić nakon jednog kornera zabio glavom za 0:2. U nastavku susreta nismo vidjeli većih prilika ni na jednoj strani – izvijestili su iz Slaven Belupa.

Slavenašima sada slijedi dvostruki duel sa Šibenikom. U petak u prvenstvu, a nakon toga u utorak u Kupu.


25. rujna 2021. – 10. kolo Hrvatski Telekom Prve lige
Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš

NK Slaven Belupo – NK Osijek 0:2 (0:2)

NK SLAVEN BELUPO: Čović – Bogojević, Zirdum, Soldo, Goda – Kvržić (od 78. Hadžić), van Bruggen, Caimacov (od 87. Kocijan)– Glavčić (od 46. Brković), Krstanović (od 46. Monjac), Grgić (od 90. Zapata). Trener: Zoran Zekić.

NK OSIJEK: Malenica – Miloš, Škorić, Lončar, Bočkaj – Jugović (od 70. Pilj), Nejašmić, Kleinheisler (od 70. Žaper)- Fiolić (od 88. Gržan), Topčagić (od 80. Mierez), Hiroš (od. 70 Bohar). Trener: Nenad Bjelica

Suci: Duje Strukan (Split), Luka Pušić (Zagreb), Vedran Đurak (Stupno) i Ivan Vučković (Zagreb)

VAR: Ante Čuljak (Zagreb), AVAR Ivan Mihalj (Velika Gorica).

Strijelci: 0:1 Hiroš 22′, 0:2 Nejašmić 45′

Žuti karton: Bogojević 36′, Zirdum 78′ (Slaven Belupo); Bočkaj 17′, Škorić 86′ (Osijek)

Crveni karton: (Slaven Belupo); (Osijek)

zatvori