Utorak, 14. svibnja 2024.

FOTO Prigodnim druženjem članice Udruge žena Reka obilježile 45. godinu postojanja

Udruga žena Reka u subotu je obilježila 45. godinu postojanja.

Kako poručuju iz Gradske uprave, povod za obilježavanje bili su i Dani kruha i zahvale na plodovima zemlje, kao i očuvanje starih tradicija i običaja.

Kristinka Mikulić, predsjednica udruge i Mjesnog odbora Reka, tako je zahvalila Gradu Koprivnici na podršci u organizaciji manifestacije koja čuva lokalnu tradiciju i vrijednosti naših ljudi i kraja. Dodala je kako ju veseli činjenica što se njihovi gosti uvijek rado vraćaju jer znaju da će se kući vratiti zadovoljni i punih trbuha.

– Svojim je dolaskom podršku manifestaciji dao i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić. U pozdravnom govoru iskoristio je priliku da svim članicama udruge čestita značajnu obljetnicu djelovanja te da im zahvali što sudjeluju na gotovo svim manifestacijama kulturno-zabavnog i humanitarnog karaktera koje se odvijaju na području grada – ističu u Gradskoj upravi.

Nakon pozdravnih govora, podijeljena su priznanja istaknutim članicama udruge, kao i ostalim osobama i drugim udrugama koje podržavaju rad udruge.

Druženje je potom do kasnih večernjih sati nastavljeno uživanjem u proizvodima od kruha i kolačima te glazbeno scenskom nastupu KUD-a Srce. Članice su uz to bogato i prigodno ukrasile stol raznim delicijama i rukotvorinama.

zatvori