Petak, 26. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Derbi dva Graničara, Borac kod kuće dočekuje velike rivale

Novo kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica donosi mnoge zanimljive dvoboje, no nama se izdvajaju dva susreta.

Prvi je onaj između dva Graničara koji će se igrati u Legradu. Legradski Graničar dočekuje đurđevački i bit će to ogled klubova iz donjeg doma tablice. Legrađani su deveti sa sedam osvojenih bodova, dok su Picoki tek 12. s četiri boda te su u prošlome kolu doživjeli težak poraz u Ferdinandovcu od 6:2.

Baš će Ferdinand na gostovanje u Veliki vrt. Utakmice Borca i Ferdinandovca uvijek su napete, borbene i na rubu. Borac je 13. i gori mu pod petama, dok je Ferdinandovac u sredini tablice. Broj bodova i pozicija na tablici neće previše odlučivati, znamo da nas čeka zanimljiv i napet nedjeljni susret.

Vodeći Tehničar melje sve pred sobom. Posljednje žrtve bile su Čazma u prvenstvu i đurđevački Graničar u kupu. Ovog će vikenda na Starom bregu gostovati predavački Dinamo. Trenutno zauzima peto mjesto s 10 bodova, što je šest manje od vodećih trupa trenera Romana Sovića.

Mladost iz Kloštra Podravskog nakon izbacivanja Koprivnice iz kupa kod kuće dočekuje Suhopolje. Bit će to prilika za tri boda, gosti su posljednji na tablici sa samo dva boda.

Kloštrani su sedmi i imaju 10 bodova, eventualnom pobjedom napredovali bi na tablici i približili se vrhu poretka.

U ostalim susretima Pitomača dočekuje treći Graničar iz Bušotine, Slatina je domaćin Gariću, dok Čazma gostuje u Grubišnom Polju kod Bilogore 91.


Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Raspored sedmog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori