Petak, 26. travnja 2024.

[3. HNL-SJEVER] Koprivnica na gostovanju u Virovitici, Radnik i Podravac na teškim ispitima u Međimurju

Pred nama je odigravanje šestog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

Nakon neriješenog rezultata kod kuće protiv ludbreške Podravine, nogometaši Koprivnice će na gostovanje u Viroviticu. Bit će to dobra prilika za osvajanje punog plijena jer je Virovitica posljednja bez osvojenih bodova te s gol-razlikom 1:16. No, to ne treba zavaravati jer i Zeleni moraju biti na razini kako bi upisali bodove. U sastavu neće biti Damira Jambrušića koji se ozlijedio u utakmici protiv Ludbrega te postoji mogućnost kako je ozljeda koljena težeg karaktera.

Križevčani će put Čakovca na noge domaćem Međimurju nakon neugodnog domaćeg poraza protiv Papuka. Čakovčani dijele prvo mjesto sa Ždralovima, obje ekipe imaju po 13 bodova, dok su Križevčani petoplasirani. I jedni i drugi neće moći računati na svoje standardne veznjake zbog akumuliranih opomena. Međimurju će nedostajati Hlišč, dok Purgeri ne mogu računati na Krunu Srbljinovića.

Virovski Podravac će gostovati kod Poleta u Svetom Martinu na Muri. Poletovci su veliki favoriti, no Virovci sigurno neće prevaliti 80-ak kilometara kako bi u goste došli sa bijelom zastavom.

Mladost će na Brdu dočekati šestoplasirani Papuk, a Podravina Rudar iz Murskog Središća.

Zanimljiv ogled igrat će se i na varaždinskoj Slobodi. Varteksu koji je u dobrome nizu od tri pobjede bez primljenog pogotka dolazi Bjelovar koji je u posljednjem kolu kod kuće srušio Polet. Ta utakmica igrat će se subotu u 13 sati, dok se sve ostale igraju u 15:30.


Raspored igranja šestog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

Tabloca Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori