Subota, 11. svibnja 2024.

[2. ŽNL] Neporažena bregovska Mladost želi nastaviti niz, Sokol protiv Rudara iz Glogovca

Tijekom vikenda nas očekuje odigravanje šestog kola Druge županijske nogometne lige.

U Starigrad dolazi Mladost iz Koprivničkih Bregi, trenutno još uvijek neporažena momčad lige. Budući da su nogometaši Starigrada trenutno devet mjesta niže, za pretpostaviti je kako će nadolazeća utakmica Bregovcima itekako ići na ruku.

Hrvatski bojovnik kod kuće dočekuje Gornju Rijeku, predzadnju momčad tablice. Upravo je Gornja Rijeka proteklog vikenda poražena od bregovske Mladosti, dok je Hrvatski bojovnik slavio protiv Podravca.

U Mičetincu se sastaju istoimeni domaćin i Gošk. Mičetinac ove sezone nije upisao niti jednu pobjedu te broji tek jedan bod, a valja vidjeti može li iznenaditi ovog vikenda.

Fugaplast i Čvrstec snage će odmjeriti u Goli. Fugaplast je trenutno 12., dok je Čvrstec peti. Baš je Čvrstec u prošlome kolu slavio protiv Mičetinca, dok je Fugaplast bio bolji od Omladinca.

Susret momčadi s različitih strana tablica odvit će se i u Ždali gdje domaćin Prekodravac dočekuje Omladinac. Prekodravac je trenutno treći s 10 bodova, dok je Omladinac 11. i broji ih četiri.

Rudar u Glogovcu dočekuje Sokol. Sokol se može pohvaliti kako je proteklog vikenda s 6:4 pobijedio Prekodravac, a u tom će tonu sigurno željeti nastaviti prvenstvo.

U Torčecu još igraju Podravec i Prugovac. Podravec je trenutno osmi i u zlatnoj je sredini tablice, dok je Prugovac četvrti.

Dodajmo da će igrači Starigrada i Mladosti iz Bregi snage odmjeriti u subotu u 16 sati, Hrvatskog bojovnika i Gornje Rijeke u nedjelju u 15 sati, dok se ostale utakmice kola igraju sat vremena kasnije.


Raspored igranja šestog kola Druge županijske nogometne lige:

Poredak Druge županijske nogometne lige:

zatvori