Petak, 26. travnja 2024.

[1. ŽNL] Bratstvo gostuje na Parku prinčeva, Molvarci dočekuju Tomislav Radnik

Nakon tri odigrana kola u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi postoji samo jedna momčad koja je 100-postotna na vrhu, to je Sloga.

U sljedećem će kolu Ivančani na gostovanje kod Močilana koji su iznenadili u Žabnu i odnijeli trobod. Favoriti će bit gosti, no nošeni domaćim navijačima Močilani će biti tvrd orah.

Drugo kolo zaredom Drnjančani će biti domaćini. Na Parku prinčeva će nakon Kalinovca gostovati Bratsvo. Tomislav nakon tri kola ima samo četiri osvojena boda i time ne može biti zadovoljan. Kunovčani bilježe još slabiji ulazak u prvenstvo sa samo tri boda na kontu i dva domaća poraza. Posljednji su im rezultatom 1:2 nanijeli Molvarci. Oni će te bodove željeti potvrditi na domaćem terenu ovog vikenda.

Na Krbuljinu će gostovati Tomislav Radnik. On je u uvodna dva kola upisao šest bodova, a sada ga je uzdrmao neočekivani domaći poraz od Močila. Bit će ovo još jedna u nizu napetih utakmica.

Jutarnji termin u nedjelju bit će rezerviran za dvoboj Osvita i Drave. Novigraci su iz prikrajka odlično ušli u prvenstvo. Trenutnih sedam bodova dovelo ih je do odličnog trećeg mjesta (isti broj bodova kao i drugoplasirani Miklinovec).

Miklinovčani će na gostovanje u Sigetec kod Mladosti. Mikli je u posljednjem kolu s 4:2 kod kuće pobijedio Lipu te je pokazao kako će biti pretendent za sam vrh prvenstvene ljestvice. Sigečani su u prvom kolu iznenadili Kunovčane i upisali tri boda i nakon toga dva čista poraza.

Kalinovac će kod kuće biti domaćin Panoniji. Domaćini trenutačno imaju dva boda, gosti tri.

Zanimljiv dvoboj igrat će se i u Hlebinama gdje domaća Lipa dočekuje Viktoriju. Bit će to derbi začelja tablice, Lipaši su posljednji te još nemaju niti bod. Gosti iz Vojakovca tek jedan.

zatvori