Nedjelja, 5. svibnja 2024.

[1. ŽNL] Bratstvo dočekuje odličnu molvarsku Mladost, Tomislav kod kuće želi isprati gorak okus poraza

Drugo kolo Prve županijske nogometne lige prošli vikend donijelo nam je odličan susret u Molvama, onaj između Mladosti i Tomislava.

Bolji su bili dečki s Krbuljina koji su pružili odličnu partiju unatoč tome što su noć prije utakmice oženili Vjeku Kolara. Zanimljivo je bilo i to da je baš Vjeko za pogodak vrijedan tri boda asistirao svom kumu Nikoli Tubi. Već ovog vikenda slijedi novo teško iskušenje za Mladost, gostuje u Kunovcu. U nedjeljnom jutarnjem terminu od 11 sati slijedi odličan susret dvaju pretendenata za sam vrh – Bratstva i Mladosti.

Zanimljivo će biti i na Parku Prinčeva gdje Tomislav dočekuje Kalinovac. I jedni i drugi tijesno su poraženi u prošlom kolu i sada žele isprati gorak okus poraza i vratiti dobru atmosferu među svoje redove. Favoriti su Drnjančani, no nešto će se pitati i goste iz Kalinovca.

Kolo u subotu standardno otvara Miklinovec koji će kod kuće ugostiti Lipu iz Hlebina. Mikli na svome kontu ima četiri boda, dok je Lipa još uvijek na nuli.

Novigraci su u prošlome kolu pomalo iznenađujuće svladali Kalinovčane, a sada će biti domaćin Panoniji koja je kod kuće bila uvjerljiva i svladala Viktoriju s 3:0.

Vojakovčani će ugostiti Osvit. I jedni i drugi u dva su kola upisali samo po bod pa će ovo biti prilika da netko upiše prvu pobjedu u novoj sezoni.

Sloga će u Ivancu biti domaćin Mladosti iz Sigeca. Sloga je uz Tomislav Radnik jedina stopostotna momčad u prvenstvu te se nada kako može nastaviti taj trend pobjeđivanja.

Posljednji par čine Tomislav Radnik i Močile. Prema trenutnoj tablici slijedi nam okršaj prvog protiv posljednjeg te bi ishod trebao biti neupitan. Ipak, ovo je nogomet, lopta je okrugla i sve je moguće. Močilani imaju kvalitetu i jedino što trebaju je prenijeti ju u predstave na terenu.


Raspored trećeg kola Prve županijske nogometne lige:

04.09.2021 17:00 Koprivnica NK Miklinovec – NK Lipa
05.09.2021 11:00 Kunovec NK Bratstvo – NK Mladost Molve
05.09.2021 17:00 Drnje NK Tomislav – NK Kalinovac
05.09.2021 17:00 Sveti Ivan Žabno NK Tomislav Radnik – NK Močile
05.09.2021 17:00 Koprivnički Ivanec NK Sloga – NK Mladost Sigetec
05.09.2021 17:00 Vojakovac NK Viktorija – NK Osvit
05.09.2021 17:00 Novigrad Podravski NK Drava (NP) – NK Panonija

zatvori