Nedjelja, 19. svibnja 2024.

U koprivničkoj knjižnici održat će se još jedna radionica igre i zabave za najmlađe

U koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović u srijedu će se od 10 do 12 sati održati druga radionica igre i zabave “Kako čarobna knjiga ulazi u računalo?”.

Iz koprivničke knjižnice poručuju kako će se radionica održati na prvom katu knjižnice u prostoru Makerspacea, i to za djecu uzrasta od sedam do 11 godina.

– Riječ je o drugoj radionici iz ciklusa radionica “Neobično putovanje jedne čarobne knjige” koji obuhvaća putovanje i avanture čarobne knjige od trenutka nastajanja do njezinog dolaska u knjižnicu. U drugoj radionici ćemo otkriti što se događa sa čarobnom knjigom kada stigne u knjižnicu i što sve knjižničari čine kako bi se ona pojavila u bazi podataka računala i bila vidljiva korisnicima te istražiti što su to katalozi i pretražiti online katalog knjižnice – nastavljaju.

Mali polaznici tako će pomoću mnoštva zanimljivih i zabavnih slikovnica i dječjih knjiga izraditi kataložne listiće i formirati katalog ponuđenih slikovnica i knjiga. Na kraju će zajednički pročitati izabranu najbolju slikovnicu iz zajednički kreiranog kataloga.

Za sve zainteresriane prijava je obavezna budući da je broj sudionika ograničen u skladu s mjerama stožera. Prijave se zaprimaju na mail [email protected], telefon 048/622-363, mobitel 095/658-5433 ili direktnim dolaskom u dječji odjel knjižnice.

zatvori