Srijeda, 1. svibnja 2024.

ŠEST GODINA S VAMA Portal Drava.info slavi rođendan!

Poseban je dan u redakciji portala Drava.info, slavimo šesti rođendan. Toliko vam dugo već donosimo vijesti i fotografije s različitih događaja, nekih lijepih, nekih manje lijepih, iz Koprivnice i okolice. Bili smo s vama kroz ugodne dane kada se ništa posebno nije događalo, ali i kroz krize poput ove vrlo aktualne.

Bilo je to jednog vrućeg kolovoškog dana 2015. godine, kada je, bez puno pompe, portal Drava.info osvanuo na medijskom svjetlu Koprivnice. Od tada smo poprilično narasli, i što se tiče sadržaja i što se tiče čitanosti i publike. Taj uspon nije bio strm i strelovit, ali bio je konstantan i uporan. U medijski prostor Podravine i Prigorja nismo ušli s praskom već smo svoju prisutnost gradili postepeno, bez velikog senzacionalizma i klikomamaca, misleći pritom na vas, naše čitatelje. Hvala vam na povjerenju.

Izuzetno nam je drago što ćemo vam u bližoj budućnosti predstaviti i neke novosti. Važno je biti raznolik i važno je ići naprijed, a nije naodmet malo se podsjetiti i na neke pomalo zaboravljene uloge medija.

Lijepo je, u svakom slučaju, tu i tamo baciti pogled i na brojke – od 1.3.2020. do danas portal ima 15 posto više posjeta i korisnika u odnosu na prethodno razdoblje, usprkos pandemiji koronavirusa koja je prekinula većinu događanja. To daje optimizam.

I tako, do sljedećeg rođendana, i dalje smo tu s vama. Čitajte nas.

zatvori