Subota, 27. travnja 2024.

FOTO: MEMORIJALNI TURNIR Bliži se svečanost imenovanja gimnazijske dvorane imenom rukometnog velikana

Bliži se svečanost imenovanja sportske dvorane koprivničke Gimnazije Fran Galović imenom velikog trenera Josipa Samaržije Bepa.

Naime, u sklopu 15. po redu Memorijalnog turnira Josip Samaržija Bepo koji će se u Koprivnici odigravati 27. i 28. kolovoza, u subotu će i službeno ova dvorana početi nositi naziv ovog rukometnog velikana bez čijih temelja ne bi bilo rukometa kakvog poznajemo danas u Koprivnici, a i šire.

Iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta poručuju da je riječ o inicijativi Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, koja će uz ovaj tradicionalni sportski događaj, omogućiti da veliko trenersko ime bude zauvijek zapisano na ulazu dvorane.

Spomenimo da se prošle sezone ovo tradicionalno sportsko okupljanje nije moglo održati zbog epidemiološke situacije pa će ovaj jubilarni 15. turnir dobiti još više na važnosti. Nakon dugo vremena, rukometašice će imati i podršku s tribina u svojoj dvorani. Detalji vezani uz protokol ulaska u dvoranu bit će poznati u četvrtak.

Dodajmo da će prvi dan turnira u 18 sati otvoriti FTC i Krim Mercator, a nakon toga u 20 sati slijedi ogled Podravka Vegete i Siófoka. Drugi dan turnira termini su u 17 i 19 sati. Nakon odigravanja posljednje utakmice planirana je dodjela nagrada i pehara klubovima i najboljim pojedinkama turnira.


15. MEMORIJALNI TURNIR JOSIP SAMARŽIJA BEPO (raspored)

Petak, 27.08.2021.
18:00 sati FTC-RAIL CARGO HUNGARIA – RK KRIM MERCATOR
20:00 sati RK PODRAVKA VEGETA – SIÓFOK KC

Subota, 28.08.2021.
17:00 sati UTAKMICA ZA 3.- 4. mjesto
19:00 sati UTAKMICA ZA 1.- 2. mjesto

zatvori