Četvrtak, 2. svibnja 2024.

U ugodnom prirodnom okruženju večeras se održava ljetni TEDx Koprivnica Library

U ugodnom prirodnom okruženju večeras će se održati ljetni TEDx Koprivnica Library.

Događaj je to koji okuplja sve one zainteresirane za širok spektar tema, od znanstvenih, tehnoloških i društvenih do kulturnih i umjetničkih.

– TED je svjetska neprofitna organizacija koja u srži svog poslovanja ima širenje ideja koje su vrijedne, dakle onih stvari oko kojih su ljudi koji ih šire strastveni, koje žele podijeliti sa širim pučanstvom i potaknuti ljude na promjene u vlastitom životu – kazao je knjižničar Petar Lukačić.

Kao i obično, na ljetnim koprivničkim TEDx događajima nema govora uživo već se gledaju projekcije, a ovog će puta teme biti suosjećanje, hrabrost i strah. Cilj je prirediti inspirativno večernje okruženje za početak radnog tjedna, kazao je Lukačić i dodao da su dosad uvijek bili zadovoljni odazivom na ovakvu vrstu događanja.

Ljetno druženje uz inspirativne TEDx govore rezervirano je za u 20:30 u dvorištu kina i knjižnice. U slučaju lošeg vremena, održat će se u prostorijama Makerspacea.

Nakon što se održi ovaj, u rujnu je na rasporedu novi TEDx Koprivnica Library.

– Datum je 25. rujan, a svi oni zainteresirani za ovaj događaj morat će požuriti po ulaznice jer će ih biti samo 50-ak – zaključio je Lukačić.

zatvori