Četvrtak, 9. svibnja 2024.

FOTO Završen osmi Međunarodni turnir braniteljskih udruga u streljaštvu ‘Oluja-95’

Završen je osmi Međunarodni turnir braniteljskih udruga u streljaštvu “Oluja–95.”

Kako poručuju iz Gradske uprave, na streljani koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek-Apaš natjecale su se 24 tročlane streljačke braniteljske ekipe iz 10 županija te gosti, ratni veterani iz slovenskog Šentjura i mađarskog Nagyatada.

U pojedinačnoj konkurenciji kategorije 10 metara zračna puška najviše preciznosti pokazao je Siniša Lovrenović iz Udruge HVIDRA Sisak osvojivši tako prvo mjesto i zlatnu medalju. Srebrnom medaljom okitio se Krešimir Rupčić iz iste udruge, dok je treće mjesto i brončanu medalju osvojio Željko Krvar iz UDVDR-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Od koprivničkih predstavnika, najuspješniji je bio Ivan Betlehem iz UDHOS-a Koprivničko-križevačke županije.

U Gradskoj upravi dodaju kako je u ekipnom dijelu natjecanja kategorije 10 metara zračna puška najuspješnija bila ekipa Udruge HVIDRA Sisak osvojivši pobjednički i prijelazni pehar. Drugo mjesto pripalo je ekipi UDVDR-a Bjelovarsko-bilogorske županije, a treće ekipi Udruge HVIDRA Dubrava iz Zagreba. Ekipa UDVDR-a Koprivničko-križevačke županije osvojila je sedmo mjesto.

Spomenimo da je medalje i pehare u ime Grada Koprivnice najboljim ekipama uručila zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, dok je pehare najboljim pojedincima uručio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

zatvori