Petak, 17. svibnja 2024.

FOTO Proglašeni pobjednici 1. Šumskog traila

Završen je 1. Šumski trail.

Mnogobrojni sportaši u Crnu goru slili su se tako iz svih dijelova Hrvatske, a čemu najbolje svjedoči šaroliki popis onih koji su šumske staze otrčali prvi.

>> FOTO: POČEO JE 1. ŠUMSKI TRAIL U Crnoj gori okupili se mali i veliki trkači

U kategoriji žena u utrci od sedam kilometara prva je tako Vanja Rupčić iz Atletskog kluba Koprivnica s vremenom od 40 minuta i pet sekundi, drugo mjesto pripalo je Dragani Osman iz Vujec running teama, dok je treća Natalija Samardžić iz Atletskog kluba Vrbovec.

Po pitanju muškaraca, u utrci od sedam kilometara prvo mjesto osvojio je Nino Berta iz Atletskog kluba Koprivnica s vremenom od 32 minute i 42 sekunde. Slijede ga sugrađanin Antonio Grožinić te Vladimir Obranović iz Sloth racing teama.

U utrci od 14 kilometara prva je kod žena Mateja Kaniški iz Slavonskog Broda koja je stazu otrčala za sat vremena, 18 minuta i 50 sekundi. Drugo mjesto pripalo je Lori Žuliček iz Atletskog kluba Koprivnica, a treće Ivančici Jež iz Atletskog kluba Zabok.

Utrka od 14 kilometara iznjedrila je i pobjednike u muškoj kategoriji. Posebno je zanimljivo kako su u ovoj kategoriji slavili Zagrepčanci – prvi je tako Aleksandar Svetec iz Atletskog kluba Sljeme koji je stazu otrčao za sat vremena, pet minuta i 23 sekunde, drugo mjesto pripalo je Goranu Đogoloviću iz istoimenog kluba, dok je treći Ivan Maltar iz Atletskog kluba Remetinec.

zatvori