Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Mlade Podravkašice treću godinu zaredom osvojile turnir u Dugom Selu

Članice Podravke 3, tima Rukometnog kluba Podravka Vegeta koji čine djevojčice rođene 2006. godine i mlađe, u nedjelju su treću godinu zaredom osvojile turnir “Đuro Dubenik” u Dugom Selu.

Iz kluba poručuju da su na turniru uz Podravkašice nastupile i djevojčice Ženskog rukometnog kluba Dugo Selo, domaćina turnira, Rukometnog kluba Trešnjevka iz Zagreba i Rukometnog kluba Zelina.

– Prva utakmica bila je ogled s ekipom Zeline u kojoj od samog početka Podravkašice pokazuju inicijativu i vode 4:0 tijekom cijele utakmice. Održavaju tu prednost te u drugom poluvremenu vode i sa 6–7 razlike, ali do kraja utakmice djevojčice iz Zeline smanjuju prednost te Podravkine djevojčice pobjeđuju rezultatom 29:25 – nastavljaju.

U drugoj utakmici turnira Zagrepčanke otvaraju utakmicu vodstvom 2:1, dok Podravkašice u ovom ogledu nisu na razini koju su držale u prvoj utakmici, ali do poluvremena ostvaruju prednost od sedam golova i odlaze na odmor rezultatom 17:10.

– Početkom drugog poluvremena Podravkine djevojčice iz minute u minutu nižu tehničke pogreške, a djevojčice iz Zagreba uz silne napore tridesetak sekundi prije kraja postižu pogodak za izjednačenje, 27:27. U zadnjem napadu Podravkašice šest sekundi do kraja imaju deveterac iz kojeg postižu pobjedonosni 28. gol za konačni ishod utakmice 28:27 – zaključuju u klubu.

zatvori