Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Mlade Podravkašice počele s pripremama za novu sezonu

Mlade nade koprivničkog Rukometnog kluba Podravka Vegeta u srijedu su na igralištu Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski odradile prve pripreme za narednu sezonu.

Kako poručuju iz kluba, druga i nekoliko igračica treće ekipe imale su svoj prvi trening uz stručno vodstvo trenera Antonija Pranjića te Nikole Goluba.

– Sljedeća dva tjedna treninzi će se odvijati na vanjskim terenima uz poseban naglasak na kondicijsku pripremu za koju je standardno zadužen kondicijski trener Nikola Golub. Ekipi će se uskoro priključiti i trenerica Đurđica Zečević koja će u novoj sezoni biti pomoćna trenerica druge ekipe, ali i voditi djevojčice 2010./2011. godišta – nastavljaju u klubu.

U klubu spominju i kako će u narednoj sezoni sustav rada prve biti preslikan na rad druge ekipe.

– Iako još uvijek nismo kompletni, počeli smo pripreme u kojima će u prvom dijelu biti naglasak na kondicijskoj pripremi. Kad nam se priključe kadetkinje koje su s reprezentacijom na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori počet ćemo s treninzima u dvorani gdje ćemo raditi na tehničko-taktičkom dijelu – za klupske je stranice rekao trener Antonio Pranjić.

Dodajmo da su djevojke na prvom treningu bile sjajno raspoložene, a treneri su bili zadovoljni njihovim angažmanom koji pokazuje da su spremne za izazove u novoj sezoni.

– Neke od igračica iz druge ekipe već su dobile svoju priliku i trenirale s prvotimkama za vrijeme priprema. Tako će biti i u nastavku pa će neke od djevojaka koje se budu isticale svojim radom, trudom i upornošću zasigurno dobiti priliku zaigrati i u prvoligaškoj konkurenciji. Do tada će morati svakodnevno raditi sa željom i motivacijom kako bi ostvarile svoje sportske ciljeve – zaključuju u klubu.

zatvori