Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Domaćin Miklinovec pobjednik jubilarnog 30. Memorijalnog turnira ‘Jakupić-Kardoš’

Nogometni klub Miklinovec u četvrtak i subotu bio je domaćin tradicionalnog nogometnog Memorijalnog turnira ‘Jakupić-Kardoš’.

Nakon dva dana odigravanja utakmica Miklinovčani su osvojili turnir pobijedivši u finalu Močilane rezultatom 5:0. Strijelci za pobjedu bili su Manojlović, Keser, Vukonić, Nemčić i Matijević.

>> FOTO Domaćin Miklinovec i Močile finalisti jubilarnog 30. izdanja Memorijalnog turnira ‘Jakupić-Kardoš’

U utakmici za treće mjesto nogometaši Mladosti iz Koprivničkih Bregi jučer su uvjerljivo slavili nad nogometašima koprivničkog Zagorca. Bregovci su zabili ukupno osam pogodaka, od toga Prvčić tri, Hadelan i Rivić dva, dok je jednom strijelac bio Peroković.

Najboljim igračem turnira proglašen je Mate Milas, Luka Šarlija je bio najbolji strijelac, dok je nagradu za najboljeg golmana odnio Denis Šipek. Sva trojica igrači su Miklinovca.

>> FOTO U tijeku je završnica jubilarnog 30. izdanja Memorijalnog turnira ‘Jakupić-Kardoš

Podsjetimo, turnir se održava u čast i sjećanje na poginule sportaše nogometnog kluba Miklinovec u Domovinskom ratu Damira Jakupića i Zvonimira Kardoša, a ovo mu je bilo jubilarno 30. izdanje. Veliku fotogaleriju s oba dva dana turnira pogledajte u nastavku.

zatvori