Subota, 27. travnja 2024.

Cvetkovčani u punom pogonu priprema za novu sezonu

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca u jeku su priprema za nadolazeću natjecateljsku sezonu u kojoj će nastupiti u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Iz kluba su poručili da su u nedjelju igrali treću prijateljsku utakmicu u sklopu priprema i to protiv Graničara iz Kotoribe. Utakmica je igrana na Starom Bregu u Cvetkovcu, a završila je bez pobjednika, 1:1.

Novu utakmicu Tehničar igra već sutra na domaćem terenu s početkom u 18 sati, a u goste im dolazi Podravina iz Ludbrega. Gust raspored utakmica nastavlja se već za vikend kada također na domaćem terenu igraju protiv Drave iz Novigrada Podravskog.

Do početka prvenstva Cvetkovčani u planu imaju, uz nabrojane, i jednu utakmicu koju će igrati 21. kolovoza, najvjerojatnije kod kuće protiv igrača Nogometnog kluba Bukovčan 27 iz Malog Bukovca.

Dodajmo da je Tehničar pojačao novi-stari igrač Robert Bukovac. Riječ je o dobro poznatom nogometašu koji može igrati više pozicija i ima iskustva igranja u mnogim klubovima – Koprivnici, Tehničaru, Tomislavu iz Drnja, Podravcu iz Virja, a neko vrijeme je igrao i u Austriji. Bukovcu je ovo treći povratak na Stari Breg.

zatvori