Srijeda, 8. svibnja 2024.

U redove Farmaceuta pristiglo još jedno domaće lice

Nakon dvije godine provedene u drugoligašima Hrvatskom dragovoljcu i Dubravi, Tomislav Srbljinović ponovno se vratio u svoje “jato”.

Kako poručuju iz Nogometnog kluba Slaven Belupo, Srbljinović, jedan od polaznika Škole nogometa Slaven Belupa, potpisao je profesionalni ugovor s klubom.

– Srčani veznjak rođen 1999. godine u Križevcima bio je kapetan naše juniorske momčadi, a od nove će sezone braniti boje seniora. Srbljinović je na raspolaganju treneru Deanu Klafuriću od samog starta priprema pa mu vremena za prilagodbu neće trebati – nastavljaju u klubu.

Prilikom potpisivanja ugovora Srbljinović nije skrivao zadovoljstvo.

– Ponovno sam tamo gdje želim biti. Jako sam sretan što sam se vratio tamo gdje sam napravio svoje prve ozbiljnije nogometne korake i sada imam čast biti dijelom prve momčadi. Hvala klubu na pruženoj prilici, a ja sada moram još više zapeti i opravdati povjerenje. Ovo je jedan veliki korak u mojoj karijeri i vjerujem da ćemo uz Božju pomoć i podršku naših navijača za koje očekujem da će se moći vratiti na tribine ostvarivati željene rezultate. Iza nas je nešto više od tri tjedna priprema. Radi se zaista naporno, ali tako i treba biti ako želimo biti pravi u prvenstvu. Atmosfera među igračima i stručnim stožerom je odlična i vjerujem da ćemo imati uspješnu sezonu – zaključio je.

zatvori