Nedjelja, 28. travnja 2024.

ROBIN PAN KUP Veterani Koprivnice i Osvita otvaraju natjecanje, ljepotica večeri utakmica Tomislava iz Drnja i Lipe iz Hlebina

Veteranskom utakmicom Koprivnice i Osvita iz Đelekovca danas će započeti dugoočekivani Robin Pan kup, malonogometno prvenstvo nogometnih klubova Četvrte hrvatske nogometne lige i županijskih ligaša.

Utakmica počinje u 20 sati. Odmah nakon nje slijedi utakmica seniorske konkurencije u kojoj se od 20:45 sastaju Sokol iz Sokolovca i Rudar iz Botinovca.

U 21:30 počinje druga utakmica u veteranskoj konkurenciji u kojoj će snage odmjeriti Tomislav iz Drnja i Omladinac iz Herešina.

Posljednja utakmica večeri koja je na rasporedu u 22:15 prava je poslastica za sve ljubitelje nogometa. Naime, u seniorskoj konkurenciji snage će odmjeriti Tomislav iz Drnja i Lipa iz Hlebina.

Za sve momčadi osigurane su i vrijedne nagrade. Prvaci seniorskog turnira tako će kući ponijeti nagradu od 6.000 kuna, drugoplasirani će biti nagrađeni s 3.000, trećeplasirani s 2.000, a četvrtoplasirani s 1.000 kuna.

Veteranski prvaci osvojit će nagradu u iznosu 5.000 kuna, za drugo mjesto osigurane su 2.000 kuna, treće 1.000 kuna, a četvrta momčad osvježit će se s dvije gajbe Pan piva.

Organizator kupa je Nogometni klub Bratstvo, a pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Izvor: Robin trgovina
zatvori