Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

ROBIN PAN KUP Ljubitelji nogometa i večeras će uživati u okršajima županijskih ligaša

Večerašnjim utakmicama nastavlja se Robin Pan kup, malonogometno prvenstvo nogometnih klubova Četvrte hrvatske nogometne lige i županijskih ligaša.

Snage će u 21:30 odmjeriti veterani Tehnike iz Koprivnice s Tomislavom iz Drnja, dok u seniorskoj konkurenciji u 22:15 igra Rudar iz Botinovca, a sa seniorskom ekipom Tomislava iz Drnja.

Utakmica u nedjelju neće biti zbog finala Europskog nogometnog prvenstva, no sljedeći se tjedan turnir nastavlja sa šest novih utakmica. U seniorskoj konkurenciji susrest će se tako domaće Bratstvo, Tehničar iz Cvetkovca i Poljoprivrednik iz Kapele, dok će kod veterana zaigrati i koprivnički Zagorec.

Za sve momčadi osigurane su i vrijedne nagrade. Prvaci seniorskog turnira tako će kući ponijeti nagradu od 6.000 kuna, drugoplasirani će biti nagrađeni s 3.000, trećeplasirani s 2.000, a četvrtoplasirani s 1.000 kuna.

Veteranski prvaci osvojit će nagradu u iznosu 5.000 kuna, za drugo mjesto osigurane su 2.000 kuna, treće 1.000 kuna, a četvrta momčad osvježit će se s dvije gajbe Pan piva.

Organizator kupa je Nogometni klub Bratstvo, a pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

zatvori